Formatges Mas El Garet

Formatges Mas Garet. Vincle amb la Vall Estem ubicats a la Vall den Bas i la llet de vaca que fem servir prové duna granja de la vall.


Termes I Condicions Formatges Mas El Garet

Presentació de la granja de cabres i la formatgeria de Mas El Garet Tona Osona a càrrec de Lluís Garet que porta la granja des de fa més de 12 anys.

Formatges mas el garet. LIsidre Mas i en Lluís Mauri són els dos socis de la formatgeria. La versió mexicana prové de la influència espanyola i en comptes dovella selabora amb llet de vaca. A Mas el Garet oferim la possibilitat de fer una visita guiada tant a la granja com a la formatgeria on podreu descobrir el procés de producció dels nostres productes.

A Tona a la comarca dOsona. Formatgeria Mas el Garet de Tona producció i ellaboració propia de formatges i làctics de llet de cabra ecològica_____Formatges. La cantidad de ventas de la empresa es Entre 06 y 15 millones.

La empresa Formatges Mas El Garet Sl está inscrita como Sociedad limitada. Marco Abella- Mas Mallola 2008 Priorat red Vi de Glass Gramona- Gewürztraminer dessert wine and my favorite. I a letiqueta queda clar.

Segons el web de la marca. La ficha ha sido consultada el 27012022 y contabiliza un total de 217 consultas. Some of the best cheeses Ive ever tried were here.

Lista de productos por fabricante. La empresa FORMATGES MAS EL GARET SL está registrada en el dirección LUGAR EL MAS GARET TONA Barcelona. Formatges Mas El Garet and Formatges Bauma.

En el ranking provincial está en el lugar 22284 y a nivel nacional está en el 141335. Find company research competitor information contact details financial data for FORMATGES MAS EL GARET SL of TONA. Formatges Mas el Garet SL VD CC Formatges i làctics administraciomaselgaretcat maselgaretcat 30.

En Lluís és qui té les cabres i les cuida des de fa més de 8 vuit anys en el mateix Mas de el Garet i cada dia al matí baixa la llet a la formatgeria perquè lIsidre que és el formatger elabori formatges duna qualitat envejable ja que únicament elaboren la llet de la seva granja. Get the latest business insights from Dun Bradstreet. These had a medal for the World Cheese Awards.

La empresa Formatges Mas El Garet Sl con domicilio en Lugar el mas Garet SN TONA BARCELONA. Esta empresa se compone de un total de 10. Elaborem artesanalment formatges frescos i madurats i productes lactis com iogur i quefir.

Su principal actividad CNAE es 1053 - Fabricación de quesos. El Manxec és un dels formatges del món amb una profunda història i patrimoniOriginari de la regió de la Manxa dEspanya el Manxec selaborava amb la llet dovella de la raça Manxega. On es poden comprar els nostres productes.

Apart from wine and cava there were also cheese and cold meats to taste. Lluís tiene las cabras y las cuida desde hace años en la misma finca de Mas el Garet y cada día por la mañana baja la leche hasta la quesería para que Isidre elabore quesos de una calidad. Fem productes làctics de cabra ecològics elaborats de forma tradicional i artesana i amb llet de la màxima qualitat.

Mas El Garet sn 08551 Tona Osona Barcelona 34 93 8125 881 34 659695762. Isidre Mas y Lluís Mauri son los dos socios de la quesería. La Formatgeria Mas el Garet es va inaugurar lany 2007.


Formatges Mas Garet Productescatalans Cat


Comprar Queso De Cabra A La Pimienta Eco Mas Garet 240g En Ulabox Com

Belum ada Komentar untuk "Formatges Mas El Garet"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel